Librería 80 Mundos BOLETS DEL PAÍS VALENCIÀ

TIENE EN SU CESTA DE LA COMPRA

0 artículos

en total 0,00 €

BOLETS DEL PAÍS VALENCIÀ
Título:
BOLETS DEL PAÍS VALENCIÀ
Subtítulo:
Autor:
 
Editorial:
UNIVERSIDAD DE ALICANTE
Año de edición:
2015
ISBN:
978-84-9717-401-5
Páginas:
128
Encuadernación:
Rústica
Disponibilidad:
Disponible en 1 semana
12,00 € Comprar

Sinopsis

L'objectiu d'aquest llibre és introduir el lector en el fascinant món de la micologia, és a dir, dels bolets i el seu entorn. A l'interior figuren, il·lustrades amb multitud de fotografies, les espècies més representatives del País Valencià, les seues propietats culinàries, ecològiques, toxicològiques i fins i tot psicotròpiques.
Aquest volum no pretén ser un catàleg de bolets mengívols, ja que ara per ara és relativament senzill obtenir aquests productes en molts comerços especialitzats, sinó ajudar el lector a identificar les espècies més interessants, tant les que es poden menjar com les que no. Tampoc pretén ser una guia per a la depredació dels nostres boscos, sinó contribuir a la difusió del coneixement sobre el nostre entorn natural. Només coneixent-lo podrem entendre'l, apreciar-lo i estimar-lo.
El llibre que teniu a les mans és, en definitiva, una invitació a conèixer més la natura i a gaudir dels fantàstics espais naturals que té el país. Hem de prendre consciència del patrimoni inmaterial i sociocultural que tenim i conservar-lo perquè el dia de demà altres generacions també en puguen gaudir.