Noticias

11 JUN

Fòrum: Bells ulls blaus

Presentació del poemari d'Elisa Camarena Palomares
Fòrum: Bells ulls blaus

La mestra Elisa Camarena presentarà el seu llibre de poemes Bells ulls blaus en l'espai del nostre fòrum. L'acompanyarà l'escriptor i catedràtic de la Universitat d'Alacant Enric Balaguer.

A causa de la limitació d'aforament, per a poder assistir has de reservar plaça. Escriu-nos a info@80mundos.com i sol·licita la teua invitació.

Reserva la teua plaça

Sobre el llibre

L`endemà del teu funeral, va començar, de sobte, el confinamente que ens ha tingut setmanes dins de les nostres llars. Després de l`enterrament de l´home de la seua vida, Elisa va tornar amb dos dels fills a la casa familiar, a la llar on vàreu passar la major temps de la vida en comú i on s´han fet majors els vostres fills. La soledat d`un silenci atordidor que ara s`hi tornava més gran. Entre llargs dies i nits interminables, a Elisa se li obriren els sentiments plens de records de seixanta anys de vida amb tu. Pensaments, ara d`amor, tal volta de tristesa, de sobte de tendresa i, finalment, de la consciència de la seua nova realitat, li colpejaven la ment i es transformaren en este emotiu llibre.

 

Comprar el llibre

Volver a noticias